Naar de Top voor KiKa - Sponsorloop Limes

Gepubliceerd op 29 mei 2022 om 13:59

Op zondag 12 juni proberen jeugdleden van Limes zoveel mogelijk geld in te zamelen tijdens een sponsorloop in het Máximapark. Zij ondersteunen hiermee de actie Naar de Top voor KiKa van Jasper, Armin en Jan uit Limes Heren 1, die in juli voor KiKa 5 hoge bergen van meer dan 4.000 meter gaan beklimmen in Zwitserland.

Bankje van Sanne

Vorig jaar overleed Limes jeugdlid Sanne aan kinderkanker. Haar klasgenoten en teamgenoten haalden toen al een prachtig bedrag op voor KiKa. Dit jaar proberen we dat weer met de 'Naar de Top voor KiKa' sponsorloop. Het parcours begint bij het 'Bankje van Sanne', vlak bij de Hoge Brug in het Máximapark. Sanne was dol op het Máximapark en de Hoge Brug was een van haar favoriete plekjes. De Hoge Brug vormt nu 'de top' van het parcours van de sponsorloop.

Naar de Top voor KiKa

Sponsor een jeugdlid die op zondag 12 juni vanaf 14:00 uur 30 tot 45 minuten rondjes om de Lelievijver in het Máximapark gaat rennen (1 rondje = 500 meter) óf doneer rechtstreeks via de actie Naar de Top voor KiKa - Sponsorloop Limes.