Onze sponsors


Sanidirect Utrecht - Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer of zelfs een compleet nieuwe badkamer? Bij Sanidirect vind je alles wat je nodig hebt voor in je badkamer. De Sanidirect showroom in Utrecht beschikt over tien compleet ingerichte badkamers en vijf compleet ingerichte toiletten. De badkamers en toiletten zijn voorzien van vele luxe en trendy elementen en er is rekening gehouden met verschillende portemonnees. Op deze manier is het met elk budget mogelijk om de perfecte badkamer of de perfecte toiletruimte samen te stellen.


MASIVe - Als leider wilt u uw onderneming vooruit helpen: u wilt versterken, vernieuwen en (dus ook) veranderen. In essentie komt dat neer op het nemen van gedragen en geïnformeerde beslissingen. Op allerlei gebied. Door uzelf, door uw mensen. Voor nu en later. Groot en klein. Daarvoor is informatie nodig. Uiteraard. Maar net zo noodzakelijk is een effectieve werkwijze om met elkaar tot die besluiten te komen, en ze tot uitvoer te brengen. En juist die werkwijze ontbreekt geregeld. Of kan serieus beter.

MASIVe helpt u daarbij. Overal waar het strategie, innovatie en/of verandering betreft. Via het effectief (her)inrichten en uitvoeren van de organisatie en besturing en het gericht managen van de samenwerking. Met MASIVe zet u strategie aan het werk en bekwaamt u zich actief verder in strategie maken, innoveren én realiseren.


UBN Uitzendbureau - Met 30 jaar ervaring in de uitzendbranche voelt UBN Uitzendbureau feilloos aan welke vacature bij jou past. Wij bemiddelen in logistieke, administratieve en industriële banen tot en met mbo-niveau. Wij kennen de branche op ons duimpje en weten daarom precies welke persoon bij welke vacature past!

Het motto van ons mooie bedrijf is en blijft daarom werkend Nederland blij maken! Dit kunnen wij waar maken doordat wij dé professional zijn op het gebied van logistiek en industrie. Daarnaast bieden wij zowel reguliere dienstverlening, als op maat gemaakte dienstverlening aan in de vorm van een (semi) inhouse oplossing.


AAVV belastingadviseurs - AAVV belastingadviseurs is een professioneel kantoor gelegen in het Midden van Nederland (Utrecht). Wij en onze medewerkers hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening en extra service. Startende ondernemers kunnen dan ook rekenen op extra begeleiding. Mede door onze 25 jarige ervaring zijn wij specialisten en kunnen wij snel en adequaat handelen.


Overbrugbaar - De meeste relationele conflicten zijn met een beetje professionele hulp overbrugbaar. Vaak zit je zelf al te lang in de situatie om het overzicht en de belangen te kunnen overzien. Een mediator, iemand die de situatie volledig nuchter en objectief bekijkt en die je begeleidt in het proces biedt dan vaak de gewenste uitkomst. Als mediator zorg ik ervoor dat de communicatie weer op gang komt en zal jullie bij de onderhandelingen begeleiden om vanuit de werkelijke belangen tot een gezamelijk gedragen en voor ieder van jullie optimale besluitvorming te komen. Iedereen kan wel een vorm van mediation gebruiken en ik ben daarom ook van mening dat dit voor iedereen toegankelijk en bereikbaar moet zijn.