Onze sponsors


UBN Uitzendbureau - Met 30 jaar ervaring in de uitzendbranche voelt UBN Uitzendbureau feilloos aan welke vacature bij jou past. Wij bemiddelen in logistieke, administratieve en industriële banen tot en met mbo-niveau. Wij kennen de branche op ons duimpje en weten daarom precies welke persoon bij welke vacature past!

Het motto van ons mooie bedrijf is en blijft daarom werkend Nederland blij maken! Dit kunnen wij waar maken doordat wij dé professional zijn op het gebied van logistiek en industrie. Daarnaast bieden wij zowel reguliere dienstverlening, als op maat gemaakte dienstverlening aan in de vorm van een (semi) inhouse oplossing.


AAVV belastingadviseurs - AAVV belastingadviseurs is een professioneel kantoor gelegen in het Midden van Nederland (Utrecht). Wij en onze medewerkers hechten veel waarde aan persoonlijke dienstverlening en extra service. Startende ondernemers kunnen dan ook rekenen op extra begeleiding. Mede door onze 25 jarige ervaring zijn wij specialisten en kunnen wij snel en adequaat handelen.


Brainnet - Brainnet is één van de grootste onafhankelijke Managed Service Providers in Nederland en ruim 20 jaar actief in de wereld van flexibele arbeid. Brainnet biedt expertise, capaciteit en visie waarmee wij opdrachtgevers voor 100% ontzorgen als het gaat om inhuur van professionals. Wij richten de flexibele schil in, vinden de juiste professional, screenen kandidaten, zorgen voor de juiste contracten die voldoen aan wet- en regelgeving en bieden overzicht met real-time managementinformatie.


Overbrugbaar - De meeste relationele conflicten zijn met een beetje professionele hulp overbrugbaar. Vaak zit je zelf al te lang in de situatie om het overzicht en de belangen te kunnen overzien. Een mediator, iemand die de situatie volledig nuchter en objectief bekijkt en die je begeleidt in het proces biedt dan vaak de gewenste uitkomst. Als mediator zorg ik ervoor dat de communicatie weer op gang komt en zal jullie bij de onderhandelingen begeleiden om vanuit de werkelijke belangen tot een gezamelijk gedragen en voor ieder van jullie optimale besluitvorming te komen. Iedereen kan wel een vorm van mediation gebruiken en ik ben daarom ook van mening dat dit voor iedereen toegankelijk en bereikbaar moet zijn.


Van Leeuwen Opensource Consultancy - For over 15 years we're working for various companies assisting their need for their Unix resources. We help companies implement Open Source solutions in their existing or new IT infrastructure. And since a couple years we also create custom home automation solutions.


Bakker Verkerk - Dit familiebedrijf gevestigd in De Meern kent al 14 generaties van bakkers met passie voor het vak. Elke dag staan onze bakkers voor de zon opkomt met liefde en met behulp van de beste ingrediënten klaar om voor u het lekkerste brood en banket te bakken. Vers gemaakt, vers bij u op tafel! De producten die u in onze winkel vindt, worden dagelijks op ambachtelijke wijze bereid, waarbij we een goede balans houden tussen tradities, generaties bewaarde recepten en vernieuwende producten. Elke keer opnieuw proberen wij u te verrassen met nieuwe producten die aansluiten op de hedendaagse wensen.