Teaminformatie recreanten


Dames

Limes heeft 5 damesteams op verschillende niveaus (A, B en D).
De trainingen zijn op woensdagavond in de Paperclip van 20.30 tot 22.00 uur.
 De teams DR3, DR4 en DR5 worden getraind door Corné van Overveld en Rob Schoenaker.

Elk jaar wordt er een schema in elkaar gezet voor de trainingen. In dit schema staat de veldverdeling, de trainer of welk lid van) welk team de training verzorgt voor 1 of meerdere teams.

Heren

Limes heeft 2 herenteams op verschillende niveaus (A en B). Een paar spelers willen helemaal geen competitie spelen. Zij trainen wel gewoon met deze groepen mee.
 De trainingen zijn op donderdagavond in de Weide Wereld van 21.00 uur tot 22.30 uur. 


Elk jaar wordt er een schema in elkaar gezet voor de trainingen. In dit schema staat vermeld (welk lid van) welk team de training verzorgt voor de teams.

Mix

Limes heeft 3 mixteams op verschillende niveaus (A en B). Enkele spelers spelen geen competitie, maar trainen gewoon mee. 
Iedereen traint gezamenlijk op donderdagavond in de Weide Wereld van 19.30 tot 21.00 uur. Er wordt een schema in elkaar gezet voor de trainingen. In dit schema staat vermeld (welk lid van) welk team de training verzorgt voor de teams.

Vierde groep

Er is nog een vierde groep, die al sinds jaar en dag samen een balletje speelt. Op hun training spelen ze alleen een partijtje. Dit betreft een groep met een wat hogere gemiddelde leeftijd. Zij spelen op donderdagavond in de Weide Wereld van 21.00 tot 22.30 uur.

Beginnende volleyballers

Mensen die (weer) willen beginnen met volleybal en geen of weinig ervaring hebben, plaatsen we op de wachtlijst voor een (door)startersgroep. Bij voldoende omvang kan met deze groep worden gestart. We bekijken voor januari en voor september of de groep groot genoeg is om te kunnen beginnen en ook of er een trainer en locatie beschikbaar is. Je kunt jouw interesse doorgeven aan de recreantencommissie via rc@limesvolleybal.nl.