Home » Recreanten » Teaminformatie recreanten

Teaminformatie recreanten


Dames

Limes heeft 4 damesteams op verschillende niveaus (A, B en C).
De trainingen zijn op woensdagavond in de Paperclip van 20.30 tot 22.00 uur.
Elk jaar wordt er een schema in elkaar gezet voor de trainingen. In dit schema staat vermeld (welk lid van) welk team de training verzorgt voor 1 of 2 teams.

Heren

Limes heeft 2 herenteams op verschillende niveaus (A en B). Een paar spelers willen helemaal geen competitie spelen. Zij trainen wel gewoon met deze groepen mee.
De trainingen zijn op donderdagavond in de Weide Wereld van 21.00 uur tot 22.30 uur.
Elk jaar wordt er een schema in elkaar gezet voor de trainingen. In dit schema staat vermeld (welk lid van) welk team de training verzorgt voor de teams.

Mix

Limes heeft 3 mixteams op verschillende niveaus (A en B). Een groep spelers speelt geen competitie, maar traint gewoon mee.
Iedereen traint gezamenlijk op donderdagavond in de Weide Wereld van 19.30 tot 21.00 uur. Voor de mix is Jaap Kransse de vaste trainer. Zo nu en dan neemt een ander lid de honneurs waar.
Er is nog een vierde groep, die al sinds jaar en dag samen een balletje speelt. Op hun training spelen ze alleen een partijtje. Dit betreft een groep met een wat hogere gemiddelde leeftijd. Zij spelen op donderdagavond in de Weide Wereld van 21.00 tot 22.30 uur.

Beginnende volleyballers

Mensen die (weer) willen beginnen met volleybal en geen of weinig ervaring hebben, plaatsen we graag in de startersgroep. Bij voldoende omvang kan met deze groep worden gestart. Daarom bekijken we bij iedere aanmelding of de groep groot genoeg is om te kunnen beginnen en ook of er een trainer beschikbaar is. Je kunt jouw interesse doorgeven aan de recreantencommissie via rc@limesvolleybal.nl.