Recreanten


Bij Limes spelen zo’n 100 recreantenleden. Je kunt bij ons recreatief spelen in dames-, heren- en mixgroepen. Een groot deel van de leden speelt in de Nevobo recreantencompetitie. Er zijn ook leden die alleen willen trainen. De meeste trainingen bestaan voor een deel uit techniek & andere oefeningen en voor een deel uit het spelen van een wedstrijdje/partijtje. Er is ook een groep die alleen maar een partijtje speelt. De trainingen zijn een combinatie van sportiviteit en gezelligheid.

Recreantencompetitie

De Nevobo biedt verschillende mogelijkheden om op recreatief niveau competitie te spelen. Idealiter doen we leuk mee in de poules op de diverse niveaus (A t/m D). Hiernaast kunnen, in de diverse regio’s, de recreantenteams meedoen met de Regio bekercompetitie. Limes speelt in regio West, speelgebied Utrecht. Hier spelen we van september tot april, op 6 halve zaterdagen, 4 wedstrijden van ca. 30 minuten.

Overige toernooien

We organiseren elk jaar het gezellige Limes Oliebollentoernooi voor eind december. Hiervoor worden verenigingen uit de buurt ook uitgenodigd om mee te spelen. Aan het einde van het seizoen sluiten de recreanten af met een onderling (Lente) toernooi. Met de individuele aanmeldingen, maakt de organisatie teams, die vervolgens voor de eer gaan strijden. Limes recreantenteams schrijven zich ook in bij toernooien van andere verenigingen. Dit gebeurt naar behoefte.

Meer weten?

Wil je meer weten over volleyballen bij de recreanten, kijk dan ook even op de pagina teaminformatie. Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met de recreantencommissie via rc@limesvolleybal.nl.