Vertrouwenscontactpersonen


Veilig sporten

Bij Limes willen we dat alle leden, van groot tot klein, plezierig en veilig kunnen volleyballen. We willen ongewenste omgangsvormen, zoals (seksuele) intimidatie, discriminatie en pesten voorkomen. Daarom heeft Limes omgangs- en gedragsregels opgesteld en twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld, zoals dat geadviseerd wordt door NOC*NSF en Centrum Veilige Sport Nederland.

De vertrouwenscontactpersonen zijn getraind door NOC*NSF en opereren onafhankelijk van het bestuur en overig kader. De taak van de vertrouwenscontactpersonen is voor een groot deel preventief. Zij adviseren het bestuur en de vereniging over zaken als sociale veiligheid, scholing van trainers en bewustwording van sociaal gewenst gedrag. Daarnaast zijn de vertrouwenscontactpersonen het eerste aanspreekpunt voor leden die een onveilige situatie willen melden. De vertrouwenscontactpersonen weten welke situaties zij bij welke instantie moeten melden en kunnen leden hiermee verder helpen.

Onze vertrouwenscontactpersonen

Nienke van Geest

Ik ben vertrouwenscontactpersoon, omdat ik me ervoor wil inzetten dat bij Limes alle leden veilig en plezierig kunnen sporten. Zelf volleybal ik niet, maar mijn dochter Imke speelt in de MA 3. In het dagelijks leven werk ik als docent Nederlands op het Minkema College in Woerden. Bel me of mail me als je een onveilige situatie wilt melden of als je een idee hebt hoe de sociale veiligheid binnen Limes verder verbeterd kan worden. 

nienkevangeest@hotmail.com
06-14133456

 

Marrit Bollema

Vanuit mijn werk weet ik hoe belangrijk het is dat iedereen zich veilig en prettig voelt en ik hoop daar op deze manier aan bij te kunnen dragen. Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en ben werkzaam als psycholoog. Ook ik volleybal niet, maar mijn dochter speelt in MB 2. In onze vrije tijd trekken we er veel op uit en gaan we graag op actieve vakanties. Als er iets is, voel je vrij om Nienke of mij te bellen of te mailen.

mbollema@gmail.com
06-44492438