Kleding


Kledingvoorschriften

  • Wedstrijdshirts worden beschikbaar gesteld door Limes en zijn eigendom van de vereniging. Leden betalen jaarlijks een kledingbijdrage van € 15 voor het gebruik van de wedstrijdshirts (voor recreanten is de bijdrage jaarlijks € 7,50).
  • Wedstrijdbroekjes zijn eigendom van de leden zelf en kunnen voor € 25 worden aangeschaft bij de kledingcommissie.
  • Betaling van de jaarlijkse kledingbijdrage en de aanschaf van broekjes verloopt via de incasso van de contributie.
  • Tijdens wedstrijden is het dragen van het officiële wedstrijdtenue van Limes verplicht. Het dragen van oudere tenues of anderszins afwijkende kleding is niet toegestaan.
  • Om vroegtijdige slijtage te voorkomen mag er niet getraind worden in de wedstrijdshirts. Ook mogen er geen labels uit de shirts geknipt worden of namen in de labels gezet worden. De wedstrijdshirts moeten per team gezamenlijk worden gewassen. Het onderling ruilen van wedstrijdshirts is alleen toegestaan na overleg met de kledingcommissie.
  • Aan het einde van het seizoen moeten alle wedstrijdshirts (schoon!) worden ingeleverd bij de kledingcommissie op de daarvoor bestemde tijdstippen. Gesponsorde kleding (incl. tassen) blijft eveneens eigendom van Limes en moet aan het einde van het seizoen worden ingeleverd bij de kledingcommissie.

Limes clubpagina volleybaldirect.nl

Voor de aanschaf van overige sportkleding en toebehoren kun je terecht op de Limes clubpagina bij onze partner  volleybaldirect.nl. Hier vind je een Limes collectie van inspeel- en trainingsshirts, hoodies, trainingsjacks en broeken.
Vergeet niet je Nevobo code in te vullen in je account. Zo ontvang je op al je bestellingen 5% Nevobo korting.
Voor nog eens 5% korting vul je de kortingscode LIMESDEAL in, bij het veld 'waardeboncode', in je winkelmand.