Even voorstellen: nieuwe Limes planners

Gepubliceerd op 20 oktober 2021 om 10:48

Na de herfstvakantie draagt Reynold Zuil zijn taken als Limes planner over aan Wytze Hofman en Monique de Brabander. Zij stellen zich graag even voor. Wytze gaat het daadwerkelijke plannen van de taken voor zijn rekening nemen en Monique verzorgt de communicatie met de teamplanners.

"In september zijn wij met zijn drieën om tafel gegaan en heeft Reynold ons meegenomen in het proces van planning van zaalwachten en scheidsrechters. Onder de indruk en duizelend van de informatie over de spreadsheets verlieten wij die avond het huis van Reynold. Wow, wat een goed systeem heeft Reynold hiervoor opgezet. Geen half werk, zelfs voor de overdracht had Reynold een compleet draaiboek gemaakt."

Even voorstellen

Ik ben Wytze Hofman en ik volleybal sinds 2016 bij Limes. Momenteel speel in H2. In het dagelijks leven werk ik bij de NS op de planafdeling. Ook al heb ik bij de NS het échte plannen inmiddels achter me gelaten, ik blijf het leuk vinden om te puzzelen. De planning van zaalwachten en scheidsrechters is bij mij dan ook in goede handen!

En ik ben Monique de Brabander. Mijn dochter Anne speelt bij Limes in de MB1. Zelf heb ik geen volleybalachtergrond, maar ik ben regelmatig als enthousiaste supporter op de tribune te vinden. Ik heb een eigen bedrijf in het organiseren van congressen, dus dat organiseren is bij mij in goede handen!

Last but not least

Reynold, namens Limes ontzettend bedankt voor het planwerk dat jij de afgelopen jaren hebt verzet!

- Wytze en Monique -