Limes CMV jeugdvolleybaltoernooi groot succes

Gepubliceerd op 9 april 2024 om 22:33

Op Paaszaterdag 30 maart werd voor de 22e keer het jeugdtoernooi georganiseerd. Met bijna 150 deelnemers was het een gezellig en succesvol toernooi. In de leeftijden van 7 t/m 11 jaar werden op alle niveaus mooie wedstrijden gespeeld. Deze werden vanaf tribune gadegeslagen door meegereisde supporters. De reguliere Nevobo competitie start vanaf niveau 4. Tezamen met omliggende volleybalverenigingen worden toernooien georganiseerd, zodat ook niveau 1 t/m 3 in competitievorm gespeeld kunnen worden.

Aan dit toernooi deden de volleybalverenigingen NVC, VTC Woerden, Vives, VC Shot, De Valk, Servia, LVV en natuurlijk Limes mee. Limes was hofleverancier aan het toernooi met 7 van de 22 deelnemende teams. De teams droegen dit jaar Paasnamen. Zo namen de paasbroodjes het op tegen de paasservetten etc.

Het toernooi werd geopend door speaker Maaike van der Sluijs, die vervolgens nauwlettend de tijden van de wedstrijden in de gaten hield en de dag aan elkaar praatte. Uiteraard ontbrak Paashaas Tonie niet; teamfoto’s maar ook de nodige selfies werden genomen met Tonie.

Er was veel belangstelling voor het schminken; glitters, volleyballen, paashaasjes, niks was te gek of teveel voor de schminkers Hanne, Petra en Myrthe.

Voor de poulewinnaars was er een overheerlijke taart van Bakker Verkerk en voor alle deelnemers was er een lekkere appel van de Haarse Gaard en een vaantje. De deelnemers en organisatie willen de sponsors Haarse Gaard, Intratuin, Verkerk en Volleybaldirect bedanken. Intratuin leverde bloemen voor de vrijwilligers en EHBO-ers. De EHBO-ers hebben een rustig toernooi gehad. Slechts 1 maal hoefden ze in actie te komen en dat was omdat een deelnemer ongelukkig op haar enkel terechtkwam bij het maken van een radslag.

Zonder alle helpende handjes vanuit de vereniging zelf was het niet gelukt om weer een soepel lopend toernooi neer te zetten. Dank aan iedereen die aan de wedstrijdtafel zat, geholpen heeft met opbouwen, schminken, afbreken, gefloten, geteld etc heeft.

Dank jullie wel: John, Fleur, Toine, Maaike, Jaap Jan voor de wedstrijdleiding en algemene ondersteuning.

Dank jullie wel jeugdspelers van Limes, heel fijn dat jullie wilden tellen en scheidsrechters zijn: Eshter, Bente, Isabel, Evelyn, Marit, Lynn, Eva, Meike, Sophie, Renske, Jenten, Olivier, Jana, Fiene, Kyle, Floor en Esmee.

Limes ondersteunt de voedselbankactie in de maand maart. Eveline was aanwezig om alle donaties van Limes en bezoekers in ontvangst te nemen. Naast de vele houdbare producten werd er ook volop gedoneerd via de QR code.

Wij kijken terug op een geslaagd toernooi.

Jeanette en Yvonne

 

Geniet vooral nog even na van de mooie foto’s gemaakt door Barbara de Rooij!

De uitslag is als volgt:
Niveau 2: 1e plaats Paasfeest (VC Shot), 2e plaats Paasvuren, 3e plaats Paasontbijt
Niveau 3: 1e plaats Paashoedjes (VTC Woerden), 2e plaats Paasservetten, 3e plaats Paasborden, 4e plaats Paaskaarsjes en op de 5e plek in deze poule zijn de Paastakken geëindigd
Niveau 4a: 1e plaats Paaslammetjes (Limes), 2e plaats Paashaasjes, gedeelde 3e plaats Paaskipjes en de Paaskonijntjes en de Paaskuikentjes bezetten de 4e plek
Niveau 4b: 1e plaats Choco eitjes (VTC Woerden), 2e plaats Gevulde eitjes, 3e plaats Paaseitjes en 4e plaats Gekleurde eitjes
Niveau 5; 1e plaats Paasroerei (Limes), 2e plaats Paasbroodjes, 3e plaats Paaskoekjes en gedeelde 4e plaats was voor de Paastruffels en de Paasgebakjes