Geslaagde actie voor de voedselbank

Gepubliceerd op 12 april 2024 om 15:12

In een prachtige vertoning van gemeenschapszin en vrijgevigheid hebben leden van Limes gedurende twee weken hun krachten gebundeld voor de lokale voedselbank.
Met een indrukwekkende inspanning is Limes erin geslaagd om meer dan 14 kratten vol essentiële producten te verzamelen - een totaal van meer dan 560 items! Zelfs de jongste deelnemers, de Mini's, droegen bij door tassenvol producten te verzamelen met behulp van bingokaarten. Daarnaast hebben veel leden thuis hun voorraadkasten leeggehaald en sprongen buren bij om te helpen. Maar liefst 566 euro werd ingezameld via Tikkie, wat het totale succes van de actie nog verder versterkte.

"Een geweldig succes waar we allemaal trots op kunnen zijn," aldus Eveline Berende, die de actie voor Limes coördineerde. "Vooral in deze tijd heeft de voedselbank een grote behoefte aan donaties, en dankzij de vrijgevigheid van onze leden hebben we een aanzienlijk verschil kunnen maken."

De voedselbank is onwijs dankbaar voor de steun en bijdragen van alle deelnemers aan deze inzamelingsactie. Hun vrijgevigheid zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op degenen die het het meest nodig hebben in onze gemeenschap.