Queen & King of the Court Jaarbeursplein Utrecht

Gepubliceerd op 7 april 2024 om 11:21

Het spectaculaire beachvolleybal evenement Queen & King of the Court keert terug naar Utrecht en als Limes lid ontvang je een aantrekkelijke korting bij de aanschaf van tickets. Houd dus je mail goed in de gaten voor de speciale Limes kortingscode.

The Ultimate Mashup

Queen & King of the Court is een internationaal volleybalevenement dat onder meer op de stranden van Miami Beach en Rio de Janeiro plaatsvindt. En van 5 t/m 8 september dus op het Jaarbeursplein in Utrecht. Een nieuwe twist dit jaar is dat spelers de vrijheid krijgen om per wedstrijd hun partner te kiezen. Dit levert spectaculaire combinaties van Olympisch- Wereld- en Europees kampioenen op. Natuurlijk zullen ook de Nederlandse toppers niet ontbreken in deze Ultimate Mashup.

Skyboxen en tribunes

Als bezoeker kun je het evenement op verschillende manieren beleven in het stadion. Vanuit een eigen skybox kun je van het spektakel genieten met vrienden, collega's of familie. Ook is er een grote tribune aanwezig, zodat je met groepen van elke grootte naar het evenement kunt komen. Naast de spannende wedstrijden is er ook volop entertainment. Zo kun je genieten van liveoptredens, opzwepende muziek en spectaculaire acts.

Tickets met korting

Mis deze unieke kans dus niet en verzeker jezelf van kaartjes. Limes leden ontvangen binnenkort een e-mail met daarin een speciale kortingscode die je kunt gebruiken bij het afrekenen in de ticketshop. Je steunt hiermee gelijk de club, want voor elk Limes lid dat een kaartje koopt, ontvangt Limes een kleine financiële bijdrage.