Limes verwelkomt twee nieuwe sponsoren

Gepubliceerd op 6 januari 2024 om 14:31

Limes is verheugd om twee nieuwe sponsors te kunnen voorstellen. De oplettende kijker had hun logo's al zien staan, hier op deze website of op één van die prachtige trainingsjacks en tassen van Dames 2 en Meisjes B1. Niet geheel ontoevallig twee teams die onder de hoede vallen van Wibo Wieling.

Welkom MASIVe en Sanidirect Utrecht

Een warm welkom voor MASIVe en Sanidirect Utrecht. Jullie betrokkenheid is essentieel voor de groei en het succes van onze vereniging. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor Limes.

Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd om sponsor te worden van Limes? Neem dan contact op via sponsor@limesvolleybal.nl en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


MASIVe - Als leider wilt u uw onderneming vooruit helpen: u wilt versterken, vernieuwen en (dus ook) veranderen. In essentie komt dat neer op het nemen van gedragen en geïnformeerde beslissingen. Op allerlei gebied. Door uzelf, door uw mensen. Voor nu en later. Groot en klein. Daarvoor is informatie nodig. Uiteraard. Maar net zo noodzakelijk is een effectieve werkwijze om met elkaar tot die besluiten te komen, en ze tot uitvoer te brengen. En juist die werkwijze ontbreekt geregeld. Of kan serieus beter.

MASIVe helpt u daarbij. Overal waar het strategie, innovatie en/of verandering betreft. Via het effectief (her)inrichten en uitvoeren van de organisatie en besturing en het gericht managen van de samenwerking. Met MASIVe zet u strategie aan het werk en bekwaamt u zich actief verder in strategie maken, innoveren én realiseren.


Sanidirect Utrecht - Op zoek naar nieuw sanitair voor jouw badkamer of zelfs een compleet nieuwe badkamer? Bij Sanidirect vind je alles wat je nodig hebt voor in je badkamer. De Sanidirect showroom in Utrecht beschikt over tien compleet ingerichte badkamers en vijf compleet ingerichte toiletten. De badkamers en toiletten zijn voorzien van vele luxe en trendy elementen en er is rekening gehouden met verschillende portemonnees. Op deze manier is het met elk budget mogelijk om de perfecte badkamer of de perfecte toiletruimte samen te stellen.