Limes JC spelen finaleronde NOJK

Gepubliceerd op 6 april 2023 om 10:24

Voor veel teams staat er zaterdag 8 april een gewone competitieronde op het programma. Maar niet voor Limes Jongens C, zij spelen dan namelijk in Gemert (bij Eindhoven) de finaleronde van het Nationaal Open Jeugd Kampioenschap (NOJK).

Gerenommeerde clubs als tegenstander

Limes JC, met coaches Maartje Pierhagen en Jan van de Venis, treffen aanstaande zaterdag gerenommeerde clubs als tegenstander. Uit een poule met Dynamo Apeldoorn, Inter Rijswijk, Taurus en dus Limes (!) komen 2 kruisfinalisten die het vervolgens gaan opnemen tegen de nummers 1 en 2 van een poule met daarin Sliedrecht Sport, Dros Alterno, Twente '05 en Spaarnestad. De winnaar van deze finaleronde mag zich uiteindelijk Nederlands Jeugd Kampioen noemen!

Limes jeugd blijft geschiedenis schrijven

Nadat het Limes Meisjes C vorig jaar al lukte om door te dringen tot finaleronde van het NOJK, speelt er nu voor het eerst in de 20 jarige geschiedenis van Limes een jongensteam in de finaleronde.

Let's go Limes

Heel veel succes gewenst boys, maar vooral ook heel veel plezier! En dat geldt natuurlijk ook voor alle nagelbijtende ouders op de tribune. Let's go Limes!