Jeugdtoernooi CMV Limes groot succes

Gepubliceerd op 11 april 2023 om 15:42

In het laatste weekend van maart werd voor de 21e keer het jeugdtoernooi georganiseerd. Met bijna 200 deelnemers was het een gezellig en succesvol toernooi. In de leeftijden van 7 t/m 11 jaar werden op alle niveaus mooie wedstrijden gespeeld. Deze werden gadegeslagen door meegereisde supporters. De reguliere Nevobo competitie start vanaf niveau 4. Tezamen met omliggende volleybalverenigingen worden toernooien georganiseerd, zodat ook niveau 1 t/m 3 in competitievorm gespeeld kunnen worden. Limes was hofleverancier aan het toernooi met 9 van de 27 deelnemende teams.

Het was even wennen; de teams droegen dit jaar een sportnaam. Zo namen de waterpoloërs het op tegen de badmintonners etc. Voor de poulewinnaars was er een overheerlijke taart en voor alle deelnemers was er een lekkere appel en een vaantje. De deelnemers en organisatie willen de sponsors Haarse Gaard, Intratuin, Verkerk en Volleybaldirect bedanken. Het team van Vives kwam uit de hoge hoed voor het bijwonen van de Bekerfinale. Deze extra prijs was beschikbaar gesteld door Nevobo.

Zonder alle helpende handjes vanuit de vereniging zelf was het niet gelukt om weer een soepel lopend toernooi neer te zetten. Dank aan iedereen die aan de wedstrijdtafel zat, geholpen heeft met opbouwen, afbreken, gefloten of geteld heeft, etc. Super!!! Er zijn ook flink wat foto's gemaakt door Barbara. Die kun je binnenkort bekijken op via deze website.

Volgend jaar hopen we weer een leuk toernooi te organiseren voor de jeugd van Limes en omliggende verenigingen.

Groetjes,
Jeanette en Yvonne