Zomertrainingen Limes Volleybal School

Gepubliceerd op 25 mei 2022 om 20:16

Sinds 2015 verzorgt de Limes Volleybal School extra trainingen in de zomermaanden. Helaas was dit afgelopen 2 jaar niet mogelijk, maar dit jaar worden er wel weer extra trainingen georganiseerd! Vanaf woensdag 8 juni tot eind augustus kan er 2 keer in de week getraind worden, met een zomerstop van 4 weken in het midden van de zomervakantie.

Trainingsgroepen

Er gaat getraind worden in 4 groepen:

  • Meisjes A/A+ o.l.v. Wibo Wieling (trainer dames 1), van 20:00 – 22:00 uur

  • Meisjes B/A o.l.v. Maijke de Jong (trainer mc1), van 19:00 – 21:00 uur

  • Meisjes C o.l.v. Jeroen Oudshoorn (trainer dames 2), van 18:00 – 20:00 uur

  • Meisjes mini o.l.v. Tom Pots (trainer MC4/5), van 18:00 – 19:30 uur

Trainingsdata

De trainingen zullen plaatsvinden op de volgende data (data en tijden van de trainingsgroepen zijn nog onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de zaal) in sporthal De Paperclip:

Woensdag 8 juni

Maandag 13 juni

Woensdag 15 juni

Maandag 20 juni

Woensdag 22 juni

Maandag 27 juni

Woensdag 29 juni

Maandag 4 juli

Woensdag 6 juli

Maandag 11 juli

Woensdag 13 juli

Zomerstop van 4 weken

Donderdag 18 augustus

Zaterdag 20 augustus

 

Dus heb jij na afgelopen seizoen nog geen genoeg gehad van zaalvolleybal, wil jij de zomer graag gebruiken om een nog betere volleyballer te worden of vind je het gewoon nog leuk om te trainen, geef je dan op voor de zomertrainingen!

Je kan je opgeven door voor dinsdag 31 mei een mailtje te sturen naar LVS@limesvolleybal.nl.

Geef in het mailtje aan wat je geboortedatum is en in welk team je nu zit. Na je inschrijving word je door de hoofdtrainers in een groep ingedeeld, waarbij we o.a. rekening houden met je geschat niveau en het team waarin je afgelopen jaar gespeeld hebt. De kosten voor deze 13 trainingen bedragen ongeveer 80 euro en worden via automatische incasso van de rekening afgeschreven.

Na woensdag 1 juni krijg je te horen of en met welke groep je mee kan doen. Per groep is er ruimte voor 12-14 speelsters, dus het kan zijn dat we speelsters moeten teleurstellen. Het is overigens niet verplicht om alle trainingen aanwezig te zijn. Speelsters van buiten Limes zijn ook van harte welkom om zich in te schrijven voor deze zomertrainingen.

 

Vriendelijke groet,

Jeroen Oudshoorn