Beachtraining in Leidsche Rijn (deel 2)

Gepubliceerd op 18 april 2022 om 13:51

Stichting Beachvolleybal Utrecht (SBU) wil als pilot, in samenwerking met Limes en bij voldoende belangstelling, de komende zomermaanden op de beachvelden in Leidsche Rijn (Amaliapark) Limes-beach organiseren. In de maanden juni, juli en augustus kunnen de limesleden op donderdagavond hun beachvolleybal kunsten op de beachvelden vertonen.
De velden zijn beschikbaar vanaf 19:00 uur totdat het te donker is om te beachen. De kosten zijn €32,50 pp voor de hele zomer.

Er is plaats voor 20-30 beachvolleyballers. Zijn er meer dan wordt er sociaal gewisseld, d.w.z. je speelt een set (tot de 21) en dan maak je plaats voor andere beachvolleyballers.


Heb je hier belangstelling voor, stuur dan een mailtje naar beach@limesvolleybal.nl of spreek mij even aan; Bart, H4, traint do 19:00-20:30 Paperclip zodat we de animo kunnen peilen.
Komt de donderdagavond je niet uit of wil je in een andere samenstelling beachen, dan kun je ook zelf een veld huren bij de SBU. Zie hiervoor www.beachvolleybalutrecht.nl.
Wil je gedurende (een gedeelte van) de zomer elke week op een vaste tijd een veld huren neem dan contact op met beach@beachvolleybalutrecht.nl.
Ook worden er op maandagavond trainingen aangeboden. Zie hiervoor het eerdere bericht.