UNLOCK Utrecht; een verslag

Gepubliceerd op 3 september 2021 om 15:46

28 augustus was het zover; het UNLOCK Utrecht toernooi om te vieren dat we weer met zijn allen mogen sporten! Uiteindelijk deden bijna 10 teams van Limes mee aan dit toernooi dat in verschillende sporthallen verspreid over de regio Utrecht plaatsvond.

Hieronder een greep uit de prestaties op het toernooi.

Dames 9

Eindelijk! We mochten weer volleyballen! Het team was helaas niet compleet maar dit weerhield ons er niet van om strijdlustig aan de eerste wedstrijd te beginnen. Na wat opstartproblemen in de hal zelf begon uiteindelijk onze eerste wedstrijd die we met 2-0 wonnen. Zo volgde er nog 2 overwinningen. De laatste wedstrijd was een spannende. Zowel ons team als onze tegenstander (Tovo) had alles gewonnen en beide vochtten we voor iedere bal. Dit zorgde voor lange, spannende en leuke rallys. Helaas hebben we deze wedstrijd met 2-0 verloren (setstanden 26-24 en 25-22). Ondanks dat we de laatste wedstrijd verloren hebben, zijn we ontzettend trots op ons resultaat en hebben we echt wel laten zien dat we kunnen volleyballen! En... Tovo pakken we nog wel terug want ze zitten bij ons in de competitie!
Het was een leuk en gezellig toernooi met veel sportiviteit. We kunnen niet wachten om het seizoen 2021-2022 te starten!

Heren 4

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen had ook Heren 4 zich ingeschreven voor het UNLOCK toernooi. Om gelijk ambitieus te starten hebben zij zich opgegeven voor de 3e klasse, terwijl ze in de reguliere competitie 4e klasse spelen. Met 6 beschikbare spelers die dag was een basisplek voor iedereen ook gegarandeerd.
In de eerste wedstrijd tegen Netwerk ging het aardig gelijk op, maar uiteindelijk wist het team een voorsprong te realiseren en deze te behouden. Hierdoor is de eerste wedstrijd met 2-0 gewonnen. De tegenstander in de tweede wedstrijd Zovoc, bleek nog net een grotere uitdaging te zijn. Gelukkig was Heren 4 inmiddels aardig ingespeeld en wisten ze ook deze wedstrijd met 2-0 te winnen. De laatste wedstrijd van de poule tegen recreanten van VVU bleek een relatief makkelijke overwinning.

Resultaat; alle wedstrijden in de poule gewonnen en ongeslagen 1e van de poule (in een hogere klasse dan de gebruikelijke competitie). Een topprestatie! Bij de laatste wedstrijd van de dag tegen een andere poulewinnaar kwam Limes in beide sets wel net iets te kort om ook deze overwinning binnen te slepen.

Wedstrijden jeugd in Bilthoven

In Bilthoven speelde de MB1 en MB2. Voor de jeugd was er een ochtendprogramma opgesteld. De meiden van de MB2 hebben hun potjes tegen Taurus en Zovoc gewonnen. En de MB1 wist Utrecht MB1 met 4-1 te verslaan. Een succesvolle ochtend dus en een mooie voorbereiding voor het nieuwe seizoen!