Bestuur schrapt tweede en derde termijn contributie

Gepubliceerd op 20 maart 2021 om 11:20

Nadat in november 2020 al was besloten om de eerste termijn van de jaarlijkse contributie niet in rekening te brengen, heeft het Bestuur nu besloten om ook de tweede en derde termijn te schrappen.

Dit betekent dat de senioren en recreanten dit seizoen nog geen enkele contributie hebben betaald. Jeugdleden hebben tot dusver alleen de eerste termijn betaald, maar zij konden dan ook tot eind december in de zaal blijven trainen.

Eindafrekening

Omdat er in september en oktober wel kosten zijn gemaakt, zal er in juli 2021, bij wijze van eindafrekening, sowieso nog contributie in rekening gebracht worden. De hoogte van deze contributie zal afhangen van de werkelijk gemaakte kosten voor zaalhuur in het hele verenigingsjaar 2020-2021. Stiekem hopen we daarbij op versoepelingen die het binnensporten dit voorjaar nog mogelijk maken.

Buitensporten

Zoals in het nieuwsbericht van 16 maart is te lezen, zijn kosten voor het huren van een beachvolleybalveld voor eigen rekening. We houden het buitensporten bewust buiten de contributie omdat niet alle leden dezelfde mogelijkheden hebben door de verschillende coronaregels. We doen daarbij tevens een beroep op de zelfredzaamheid van leden, trainers en/of teams.

Wil je met je team een veld huren, stuur dan een e-mail naar beach@beachvolleybalutrecht.nl onder vermelding van Limes, team en gewenste dag/tijd. Kijk voor meer informatie op de website van www.beachvolleybalutrecht.nl.

Het Bestuur