Limes viert 20 jarig bestaan

Gepubliceerd op 14 mei 2023 om 20:04

Zaterdag 13 mei stond de hele dag in het teken van het 20 jarig bestaan van Limes. Er waren diverse activiteiten georganiseerd en de dag werd afgesloten met een schitterend eindfeest in Hollywood stijl.

Sport- en spelactiviteiten

De dag begon met een spelletjescircuit voor de mini's die na een gezamenlijke warming-up het in groepjes tegen elkaar opnemen op onderdelen zoals: 4 persoons skippybal, twister, touwtrekken en zaklopen. Ook kon iedereen zich laten schminken. De ochtend werd afgesloten met een heerlijk frietje, want wie jarig is, trakteert.

Bubbel voetbal

's Middags werd voor de oudere jeugd grover geschut ingezet. Via www.nlbubbelvoetbal.nl waren bubbels gehuurd voor een stevig potje bubbel voetbal. Dit was zo'n groot succes dat de Limes jeugd van geen ophouden wist en tot 's avonds in de zaal actief bleef.

Feest

De organisatie van het traditionele Limes eindfeest was dit jaar in de vertrouwde handen van Dames 3. Zij hadden kosten noch moeite gespaard om het feest een schitterende aankleding te geven. Helemaal in stijl van de Hollywood glitter en glamour en de Oscar uitreiking kwam iedereen over een rode loper en door een cordon van fotografen aan op het feest.

Ondanks de vele kampioenen die werden gehuldigd, bleef er genoeg tijd over om op de klanken van de DJ lekker los te gaan op de dansvloer. En het bleef nog lang onrustig in De Paperclip.