De foto's van het Bakker Verkerk toernooi zijn klaar!

Gepubliceerd op 1 april 2022 om 21:22

Zaterdag 26 maart kon eindelijk het Limes Bakker Verkerk Cool Moves Volleybal toernooi gespeeld worden. Het toernooi staat al meer dan 20 jaar garant voor spannende wedstrijden van een paar honderd volleyballers in de jongste leeftijdscategorie. Bekijk hier de foto's van deze wederom geslaagde middag.

Reuring in de Paperclip

Tussen de wedstrijden door vermaakten veel spelers zich in de kantine of in de gangen van De Paperclip waar ze dan hun ouders leerden volleyballen. Aan het eind van de middag was er natuurlijk de prijsuitreiking. Bakker Verkerk had voor de poulewinnaars een overheerlijke taart beschikbaar gesteld en voor alle deelnemers een aandenken in de vorm van een mooie rugzak. Ook was er een lekkere traktatie voor iedereen.

Limes bedankt Bakker Verkerk

Het Limes Cool Moves Volleybal toernooi kan natuurlijk niet zonder de hulp van sponsors. Limes is Bakker Verkerk dan ook weer erg dankbaar voor het mogelijk maken van het toernooi. Helaas stopt Bakker Verkerk na deze 20e editie als hoofdsponsor van het Limes Cool Moves Volleybal toernooi.

Hulde ook voor de organisatie van het Limes Cool Moves Volleybal toernooi en alle vrijwilligers. Jeanette, Yvonne, Fleur, Sofie, Floor, Noah, Kiet, Niek, Veerle, Barbara, John, Sandra, André, Toine en Cor: HET WAS WEER TOP GEREGELD!