Doordeweekse inhaalwedstrijden

Gepubliceerd op 17 maart 2022 om 00:12

Op dit moment vallen door Covid-19 besmettingen nog steeds redelijk wat competitiewedstrijden uit. Deze wedstrijden worden zoveel mogelijk doordeweeks ingehaald op trainingstijden, omdat hiervoor op de zaterdagen geen ruimte is. Het wedstrijdsecretariaat houdt contact met het team waarvan een wedstrijd wordt ingehaald en stelt in overleg de datum en tijdstip vast voor de inhaalwedstrijd.

Het team dient aanvullend zelf onderstaande acties op te pakken;

  • Neem contact op met het team dat vóór je traint en stem af dat i.v.m. de inhaalwedstrijd eenmalig eerder gestart dient te worden op het veld. De inhaalwedstrijd start namelijk op de reguliere starttijd van de training, maar daarvoor dienen de teams 20 à 30 minuten gelegenheid te hebben om in te spelen. Dit gaat dus eenmalig ten koste van de trainingstijd van het team dat ervoor traint.
  • Daarnaast kan een wedstrijd eventueel iets langer duren dan 1,5 uur, waardoor ook het team erna pas later kan beginnen. Dit is ook netjes om alvast zelf te communiceren met het team dat daarna traint.

 

Wij vragen jullie medewerking hierin en gaan ervan uit dat de teams dit onderling met elkaar kunnen en zullen overleggen.

Mocht het onverhoopt niet lukken om bovenstaande te organiseren, kan contact opgenomen worden met de Technische Commissie (TC@limesvolleybal.nl).

 

Alvast bedankt!