Vervolg van de competitie

Gepubliceerd op 1 februari 2022 om 22:00

Om de competitie te kunnen afmaken heeft Nevobo - in overleg met de verenigingen - besloten om het seizoen 2021-2022 te verlengen tot en met 21 mei. In de afgelopen dagen zijn alle uitgestelde wedstrijden door Nevobo opnieuw ingepland in de periode van 18 april tot en met 21 mei.

Flinke puzzel

Het is nu aan de verenigingen onderling om de laatste wijzigingen door te voeren zodat het speelschema passend is met de zaalbeschikbaarheid. Dit is nog een flinke puzzel voor het wedstrijdsecretariaat van Limes. Helemaal omdat wedstrijden door het hoge aantal besmettingen blijven uitvallen, waarvoor dan weer een nieuwe datum gevonden moet worden. Het is daarom niet uit te sluiten dat wedstrijden ook doordeweeks op een trainingsavond gepland moeten worden.

Geen gevolgen voor contributie

Het verlengen van de competitie betekent dat we nagenoeg een volledig seizoen kunnen spelen. De onderbreking als gevolg van een lock-down zal dan ook niet gecompenseerd worden in de contributie. De eerstvolgende inning van de contributie zal begin februari plaatsvinden. Het betreft hier de tweede termijn.