Eerste voorronde NOJK in De Paperclip

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 21:16

Limes organiseert op 8 januari één van de voorrondes van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). De Paperclip is dan de hele dag het strijdperk voor de categorie Jongens B. Uiteraard zal er ook een team van Limes meestrijden om een plek in de halve finale op 26 februari 2022.

Volleybaldirect Open

De Volleybaldirect Open (Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen) is het grootste en meest populaire jeugdtoernooi van ons land. Jaarlijks beginnen 450 tot 500 teams aan de strijd om de nationale titel in één van de vier leeftijdscategorieën.

Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities of misschien wel landelijke divisies. Per categorie kan een club één team inschrijven (A-, B-, C- en CMV, jongens en meisjes).

Kijk voor meer informatie over het Volleybaldirect Open en voor de (concept) poule indeling van alle categorieën op de website van Nevobo.

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor deze voorronde van het NOJK in De Paperclip zijn inmiddels in volle gang. De organisatie is daarbij in handen van Jeroen van de Hoef.

We zoeken nog wel vrijwilligers die op deze dag willen helpen met het opbouwen en afbreken van de velden of die gedurende de dag een paar uurtjes willen helpen in de sportkantine. De dag begint om 8.00 uur met het opbouwen van de velden en eindigt rond 16.30 uur.

Wil jij helpen om deze dag namens Limes tot een geweldig succes te maken, meld je dan per e-mail aan via nojk@limesvolleybal.nl

 

- Jeroen van de Hoef