Afscheid Jeroen van de Hoef

Gepubliceerd op 7 juni 2024 om 12:17

Na ruim 12 jaar stopt Jeroen van de Hoef als trainer bij Limes. Jeroen's toewijding en passie voor de sport en onze vereniging zullen gemist worden.

Gewaardeerde trainer en coach

Vanaf het moment dat zijn dochter Jasmijn haar eerste stappen zette in de volleybalwereld, is Jeroen een onmisbare kracht geweest binnen onze club. Hij heeft door de jaren heen talloze jeugdteams getraind en gecoacht, en zijn expertise gedeeld als trainer bij de Limes Volleybal School. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor de organisatie van de voorrondes van de NOJK namens Limes, wat telkens een groot succes was dankzij zijn inzet en organisatorische talent.

Het afgelopen jaar hebben twee meidenteams nog volop kunnen profiteren van Jeroen's onvermoeibare inzet. Hij stond altijd klaar, bij elke training en elke wedstrijd, en bracht een enorme energie en intensiteit mee. Zijn betrokkenheid en toewijding waren bewonderenswaardig.

Stapje terug

We begrijpen en respecteren Jeroen's besluit om een stapje terug te doen. Zijn keuze om even een pauze in te lassen is volledig begrijpelijk gezien zijn jarenlange intensieve bijdrage.

Jeroen, we zullen je enorm missen! Namens heel Limes, ontzettend bedankt voor je jarenlange inzet en passie voor de sport. We hopen je nog vaak langs de velden te zien.