Tijd om naar buiten te gaan

Gepubliceerd op 31 mei 2024 om 13:53

Het zaalseizoen is voorbij en dus is het weer tijd om naar buiten te gaan. Net als vorig jaar zijn er op donderdagavond op de beachvolleyballocatie Amaliapark een paar velden beschikbaar voor Limes. Je kunt hier tegen betaling van € 3,25 tot 22:00 uur beachvolleyballen.

De beachvolleyballocatie Amaliapark is voor Limes beschikbaar vanaf 19:00 uur. Tot 19:30 zijn er slechts 2 velden vrij in verband met de training van jeugd. Vanaf 19:30 zijn er 4 velden beschikbaar. Een veld reserveren kan via www.beachvolleybalutrecht.nl. Ben je van plan om vaker te gaan spelen, denk dan eens aan een 10-strippenkaart die kunt aanschaffen voor € 27,50.

  Huisregels

  De beachvolleyballocatie Amaliapark ligt midden in een woonwijk en we willen de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk beperken. Daarom gelden de volgende huisregels: 

  • Muziek en versterkt geluid is niet toegestaan;
  • Fietsen worden gestald bij de ingang van de atletiekbaan;
  • Glaswerk is op het hele sportpark niet toegestaan;
  • Wees alert op hard stemgeluid (vooral na 21:00 uur):
  • Uiterlijk om 22:00 ruim je het net op en verlaat je de beachvolleyballocatie.

  Toegang tot de beachvolleyballocatie

  De ingang van de beachvolleyballocatie Amaliapark zit aan het fietspad tussen het Leidsche Rijn College en de atletiekbaan. Als je met de fiets komt, plaats deze dan buiten het hek van de atletiekbaan. Neem je fiets NIET mee het terrein op.

  Je loopt vervolgens linksom tot het einde van het hekwerk rond de atletiekbaan. Hier steek je de atletiekbaan over.
  LET OP: hardlopers hebben voorrang.

  Vrije verhuur

  Je hoeft natuurlijk niet altijd met Limes spelers te spelen. Wil je je teamgenoten gewoon een tijdje even niet zien, huur dan zelf een veld bij de beachvolleyballocatie Amaliapark of Zuilen. Meer informatie hierover vind je op: www.beachvolleybalutrecht.nl.