Beachvolleybalseizoen 2024 staat voor de deur

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 11:04

Nu er wel weer genoeg regen is gevallen, en het hoog tijd is voor de zon, willen we zo langzamerhand ook weer het warme zand tussen onze tenen voelen. 

De stichting Beachvolleybal Utrecht heeft twee uitstekende beachlocaties waar je in de zomermaanden kunt trainen, kunt deelnemen aan de Utrechtse beachcompetitie, of gewoon zelf een veld kunt huren. Bekijk het programma voor het beachvolleybalseizoen 2024 hieronder, of check de website van Beachvolleybal Utrecht.

Gezocht: beachvolleybal-coördinator Limes

Ben jij een fervent liefhebber van beachvolleybal? Bruis je van enthousiasme om anderen binnen Limes te inspireren? Dan is dit jouw kans! Word de drijvende kracht achter onze beachvolleybalactiviteiten als de nieuwe beachvolleybal-coördinator van Limes.

Als beachvolleybal-coördinator krijg je de kans om jouw passie voor beachvolleybal te delen met de andere leden van Limes. Je promoot en coördineert onze beachvolleybalactiviteiten, waardoor de leden van onze vereniging kunnen genieten van leuke en actieve evenementen in het zand.

Dus, als je het leuk vindt om je in te zetten voor het bevorderen van beachvolleybal binnen onze vereniging, aarzel dan niet langer en meld je via het Bestuur aan als onze nieuwe beachvolleybal-coördinator.