Steun onze club: koop loten!

Gepubliceerd op 25 september 2023 om 09:22

Limes doet weer mee aan de Grote Clubactie! Deze jaarlijkse traditie is een geweldige kans voor onze jeugdleden om betrokken te raken bij het ondersteunen van onze club en tegelijkertijd fantastische prijzen te winnen. Elk lot kost slechts €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar onze vereniging gaat.

Fantastische prijzen voor de Topverkopers!

Onze jeugdleden zullen de komende weken loten verkopen aan familieleden, vrienden, buren en iedereen die onze club wil steunen. Om onze jeugdleden extra te motiveren, hebben we geweldige prijzen klaarliggen voor degenen die de meeste loten weten te verkopen.

Online loten kopen

Daarnaast roepen we alle leden, ouders, vrienden en supporters van Limes op om deel te nemen aan de Grote Clubactie. Je kunt online loten kopen via de link op onze website. Stuur deze link vooral door aan iedereen die onze club wil ondersteunen.

Superloten

Denk ook eens aan het kopen van een Superlot, bijvoorbeeld met je hele team of groep ouders. Je koopt hiermee in één klap 50 loten en maakt zo 50 keer kans op mooie prijzen! Bovendien dingt Limes door de verkoop van Superloten mee naar extra steun voor de vereniging. Klik hier voor het kopen van een Superlot.