Vind een nieuwe sponsor en ontvang een mooie beloning

Gepubliceerd op 20 juni 2023 om 12:08

Sponsoring is van groot belang voor onze vereniging. Het stelt ons in staat om onze ambities waar te maken, de sportieve prestaties te verhogen en een positieve impact te hebben op zowel onze leden als de bredere gemeenschap. Help ons daarom zoeken naar potentiële sponsoren en ontvang een mooie beloning.

Net zoals veel bedrijven tegenwoordig hun werknemers aanmoedigen om potentiële nieuwe collega's aan te dragen, willen wij jou vragen om ons te helpen met het vinden van nieuwe sponsoren. Als beloning voor het aandragen van een nieuwe sponsor die tenminste 1.000 euro wil bijdragen aan onze vereniging, ontvang je nu een jaar lang vrijstelling van contributie.

Ben jij, of ken jij iemand (familielid, vriend, buurman of collega) die geïnteresseerd is in het ondersteunen van lokale sportverenigingen en die bereid is om Limes financieel te steunen, neem dan contact op via sponsoring@limesvolleybal.nl om de mogelijkheden van sponsoring te bespreken.

Door actief je netwerk te benaderen en sponsoren aan te dragen, profiteer je zelf van een mooie beloning in de vorm van een contributievrijstelling, én help je mee aan het bouwen van een sterke en bloeiende volleybalvereniging met nog betere faciliteiten, trainingen en aantrekkelijke evenementen. Win-win dus!