Afscheid Wouter Verkuijl

Gepubliceerd op 30 mei 2023 om 08:35

Op dinsdag 23 mei ontving Wouter Verkuijl een welverdiend bedankje tijdens zijn laatste training van de meiden van Limes MB 2. Wouter is meer dan 5 jaar lang als trainer actief is geweest bij onze club, en daar zijn wij hem ontzettend dankbaar voor.

Stokje doorgeven

Nu is het moment aangebroken dat Wouter het stokje wil doorgeven aan iemand anders. Het vertrek van Wouter als trainer hangt samen met het feit dat zijn dochter Lucca gaat stoppen met volleybal bij Limes. Lucca gaat namelijk op kamers wonen in Breda en zal haar volleybalcarrière elders voortzetten.

Passie en gedrevenheid

Wouter heeft altijd met veel enthousiasme en gedrevenheid zijn rol als trainer vervuld. Zijn passie voor volleybal was duidelijk merkbaar in zijn trainingen en hij wist de meiden telkens weer te motiveren en te inspireren. Zijn inzet heeft zeker bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van de MB 2-meiden.

Enthousiaste trainer gezocht

Als club zijn we op zoek naar een enthousiaste ouder die de rol van trainer wil overnemen en op deze manier een waardevolle bijdrage wil leveren aan het team en aan Limes als geheel. Heb jij interesse of ken je iemand die deze rol op zich wil nemen? Neem dan vooral contact met ons op via jc@limesvolleybal.nl. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de meiden blijven genieten van het volleybal en blijven groeien in hun sport.

Tot ziens

Wouter, nogmaals willen we je hartelijk bedanken voor je geweldige inzet, enthousiasme en gedrevenheid als trainer bij Limes. We wensen je het allerbeste toe voor de toekomst en hopen dat we je nog regelmatig zullen zien rondlopen op onze club.