Jeugdcommissie Limes (bijna) weer op volle sterkte

Gepubliceerd op 16 februari 2023 om 09:55

De Jeugdcommissie van Limes is onlangs aangevuld met een aantal nieuwe gezichten. Tevens wordt voortaan onderscheid gemaakt naar technische zaken (teamindelingen, contacten met trainers) en het organiseren van activiteiten voor de jeugd.

Technische Jeugdcommissie (TJC)

Met het aantreden van Krista van Doorn en Jaap-Jan Noordzij is de Technische Jeugdcommissie van Limes voor dit seizoen weer op volle sterkte gebracht.

De TJC bestaat momenteel uit:

  • Hedy Warners (vz)
  • Mireille Relou
  • Jeanette Tersteeg (mini's)
  • Krista van Doorn
  • Jaap-Jan Noordzij

Organisatie activiteiten voor de jeugd

Merel Leistikow, Maaike van der Sluis en Mirjam Nelissen hebben zich opgeworpen als vrijwilliger voor het organiseren van activiteiten voor de jeugd naast de reguliere trainingen en wedstrijden. Te denken valt hierbij aan de lustrum activiteit voor de jongste jeugd op 13 mei als Limes haar 20 jarig bestaan viert.

Gezocht: TJC lid mini's

Omdat Jeanette heeft aangekondigd volgend seizoen te willen stoppen met haar werk voor de Technische Jeugdcommissie met betrekking tot de mini's, zijn we naarstig op zoek naar 1 of 2 vrijwilligers die haar willen vervangen. Neem voor meer informatie hierover contact op met Hedy Warners via jc@limesvolleybal.nl